DSC04081.jpg

Over Regien

When ease settles in, life eases up.

Ik ben opgegroeid met een moeder die reiki deed en readingen gaf. Van jongs af aan ging ik naar een energetisch therapeut en andere alternatieve genezers.

 

Vanwege mijn vroege ontwikkeling in spiritualiteit werd ik op 23jarige leeftijd al hogeschool HBO-docent in persoonlijke ontwikkeling. Ik trainde studenten in Covey's 7 habits of highly effective people. Tijdens mijn loopbaan heb ik mezelf op mindset en spirit gebied ontwikkelt en meerdere opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben opgeleid in Pranic Healing niveau 3, NOBCO opgeleid Coach en Bachelor en Master of Arts. 

 

Veel heb ik geleerd van o.a. Amerikaanse tophealers Kalisa Augustina en Mama Medicine, de Canadese Akashic Records teacher Ashley Woods en Gabby Bernstein. Maar het meeste leer ik van mijn tweeling jongens én mijn oudste zoon.


Ik ben energie healer, gespecialiseerd in soulhealing. In de healingen werk ik veel met past life healing en generation lineage healing. Ik voel en weet wat er in jouw energieveld blokkeert en transformeert deze energie. Ik heb honderden vrouwen geholpen meer flow te ervaren in hun leven.