Je bent jouw eigen healer. 

Jij weet alle antwoorden. Binnenin jou zit een verborgen schat aan kennis, waarheid en eeuwenoude kunde. 

Jij weet de weg naar waarom je hier bent. De beste persoon die jou kan helpen, ben je zelf.

Gebruik deze healing kits om weer flow te ervaren.
In welke fase je ook zit. Tegen welke blokkade je ook aanloopt.

You can heal yourself. 

Clear & Ground

Healing Kit

Energie is iets wat continue verandert. Soms voel je het flowen, soms stagneert het in je leven. In energie liggen alle antwoorden opgeslagen. Belangrijk om je eigen energie dus zo schoon mogelijk te houden. Dan kan je zuiver voelen en waarnemen. Dan weet je steeds beter wat voor jou (en je gezin) de juiste keuzes zijn. Dan wordt luisteren naar je intuitie gemakkelijk. Dan ben je in staat om jouw lessen veel sneller te leren en kan je doorrr.  

 

'The clean hearted always win at the end. Remember that.' 

Deze Healing Kit is voor jou als je :

  •  jouw verbinding met je intuitie wil versterken

  • met een schone lei wil starten aan een nieuw project of nieuwe periode 

  • Op elk moment je eigen energie wil opschonen  

Inhoud Healing Kit:

 §Thema video
§ Healing

§ Home Ritual

47,- incl.

Na betaling ontvang je een wachtwoord en de link naar de Healing Kit pagina. 

No refund policy.
Bij een boeking van een groepshealing, 1-1 privéhealing of healingkit ga je akkoord met de algemene voorwaarden, disclaimer en het privacyregelement,welke te vinden zijn in de footer op www.regiendonders.nl

Ervaringen Healing Kit

Veelgestelde vragen

Wat is een healing kit?


Een healing kit is een service gecreerd speciaal voor jou, om jezelf thuis te healen. In de healing kit zitten 3 onderdelen: 1. een video met een reading, 2. een healing. 3. een home ritual incl. visualisatie. De video met reading geeft richting in je leven, vertrouwen en handvaten hoe om te gaan met het thema. De healing ruimt de energieblokkades rondom het thema op. Het home ritual geeft je een stappenplan hoe je zelf met dit thema verder kan gaan. Elke healing kit heeft een thema. Ik raad aan om te starten met de clear&ground healing kit. Zodat je gegrond en energetisch schoon bent en vanuit daar andere healing kits gaat doen.
Hoe werkt dat, een healing die vooraf is opgenomen?


Weet je nog dat als je aan iemand dacht, diegene jou precies een appje stuurt? Dat is de energetische lijn die we met alles en iedereen hebben hier op aarde. Dus of je nu aan de andere kant van de wereld woont of gewoon naast me zit: de energetische verbinding is hetzelfde. Daarnaast heeft tijd en ruimte een heel ander begrip in het universum. Tijd is in onze wereld lineair; in het universum niet. We zijn multidimensionale zielen. Anyway, wordt wat theoretisch. En je hoofd denkt waarschijnlijk; kan niet. Maar je hart weet het wel. Vertrouw. Het moment waarop jij de healing kit koopt en de healing ondergaat, is voor jou het perfecte moment. Neem dus de reading ook serieus. Alles wat ik hierin noem, is voor jou. Ik heb de healing speciaal afgestemd voor jou, degene die de healing kit doet.
Waar is de link naar de healing kit?


  1. Ga naar www.regiendonders.nl
  2. Ga naar ledenomgeving in het menu (helemaal rechts).
  3. Kies jouw healing kit.
  4. Je komt op de leden toegang pagina.
  5. Voer jouw unieke wachtwoord in
  6. Start healing!
Hoelang is de healing kit geldig?


De healing kits zijn vanaf het moment van aankoop voor de duur van een jaar geldig. Daarna vervalt je wachtwoord.
Wat is het resultaat van de healing kit?


Het resultaat verschilt per persoon. Op basis van ervaringen van anderen, zijn dit de meest gangbare resultaten:
§ Lichter voelen § Vertrouwen in de toekomst § Nieuwe ervaringen komen op je pad § Gevoel van rust
Wat kan ik ervaren tijdens een healing?


Dat verschilt per persoon. De ene persoon is wat ontvankelijker vanuit het hartgebied of gevoeliger voor deze fijnzinnige energie. De andere persoon minder. Het resultaat van de healing is altijd gelijk. De basis van een healing is dat er wordt 'opgeruimd'. Dit kan op verschillende lagen. Op basis van ervaringen van anderen: § huilen, van 1 traantje tot een tranenwaterval § beelden of inzichten § niets § je valt in slaap § tintelingen in delen van je lichaam § warm/ kou voelen § gevoelens van angst. (De enige weg is erdoorheen; daarna verdwijnen deze gevoelens weer en zijn ze opgeruimd uit je systeem)
Wat kan ik doen ter voorbereiding van een healing?


Het enige wat je hoeft te doen is jezelf open te stellen en te ontvangen. Zoek een rustige plek waar je alleen bent en je kan liggen. Zet eventueel een glas water, notitieboekje en pen naast je. Als je wilt, kan je voor de healing even wat bewegen. Draaien met je pols, schouders, heupen, enkels bijvoorbeeld. Verder hoef je niks. Lekker liggen en ontvangen.
Wat is goed om te doen NA een healing?


1. Selfcare. Goed voor jezelf zorgen. Neem de tijd om de healing te processen. Dit gebeurt voor een groot deel onbewust. Laat niet teveel anderen invloeden, zoals social media/tv/andere personen, 'binnen'. Neem even de tijd voor jezelf. 2. Voldoende water drinken (om de afval energieen te helpen je lichaam te verlaten) 3. Bewegen! Stamp op de grond. Even sporten, paar squats doen, elk deel van je lichaam schudden. 4. In het hier en nu komen: 'Ik ben -naam-, het is vandaag -datum-. Ik woon in -...- Ik ben -naam-'. 5. Douchen met zout. (om de afval energieen af te spoelen)

Ontvang Healing Words
Schrijf je in voor de mailinglist
 

Contact

  • Black Instagram Icon

©2019 Healing Centre by Spirit Mama
KvK: 70827524  BTW: NL126022598B02
Algemene voorwaarden - Privacy - Disclaimer