Veelgestelde vragen

Wat is een healing kit?


Een healing kit is een service gecreerd speciaal voor jou, om jezelf thuis te healen. In de healing kit zitten 3 onderdelen: 1. een video met een reading, 2. een healing. 3. een home ritual incl. visualisatie. De video met reading geeft richting in je leven, vertrouwen en handvaten hoe om te gaan met het thema. De healing ruimt de energieblokkades rondom het thema op. Het home ritual geeft je een stappenplan hoe je zelf met dit thema verder kan gaan. Elke healing kit heeft een thema. Ik raad aan om te starten met de clear&ground healing kit. Zodat je gegrond en energetisch schoon bent en vanuit daar andere healing kits gaat doen.
Hoe werkt dat, een healing die vooraf is opgenomen?


Weet je nog dat als je aan iemand dacht, diegene jou precies een appje stuurt? Dat is de energetische lijn die we met alles en iedereen hebben hier op aarde. Dus of je nu aan de andere kant van de wereld woont of gewoon naast me zit: de energetische verbinding is hetzelfde. Daarnaast heeft tijd en ruimte een heel ander begrip in het universum. Tijd is in onze wereld lineair; in het universum niet. We zijn multidimensionale zielen. Anyway, wordt wat theoretisch. En je hoofd denkt waarschijnlijk; kan niet. Maar je hart weet het wel. Vertrouw. Het moment waarop jij de healing kit koopt en de healing ondergaat, is voor jou het perfecte moment. Neem dus de reading ook serieus. Alles wat ik hierin noem, is voor jou. Ik heb de healing speciaal afgestemd voor jou, degene die de healing kit doet.
Waar is de link naar de healing kit?


1. Ga naar www.regiendonders.nl 2. Ga naar ledenomgeving in het menu (helemaal rechts). 3. Kies jouw healing kit. 4. Je komt op de leden toegang pagina. 5. Voer jouw unieke wachtwoord in 6. Start healing!
Hoelang is de healing kit geldig?


De healing kits zijn vanaf het moment van aankoop voor de duur van een jaar geldig. Daarna vervalt je wachtwoord.
Wat is het resultaat van de healing kit?


Het resultaat verschilt per persoon. Op basis van ervaringen van anderen, zijn dit de meest gangbare resultaten:
§ Lichter voelen § Vertrouwen in de toekomst § Nieuwe ervaringen komen op je pad § Gevoel van rust
Wat kan ik ervaren tijdens een healing?


Dat verschilt per persoon en de ontvankelijk en gevoeligheid. De basis van een healing is dat er wordt 'opgeruimd'. Dit kan op verschillende lagen. Op basis van ervaringen van anderen: § huilen, van 1 traantje tot een tranenwaterval § beelden of inzichten § tintelingen in delen van je lichaam § warm/ koude voelen § gevoelens van angst
Wat kan ik doen ter voorbereiding van een healing?


Het enige wat je hoeft te doen is jezelf open te stellen en te ontvangen. Zoek een rustige plek waar je alleen bent en je kan liggen. Zet eventueel een glas water, notitieboekje en pen naast je. Als je wilt, kan je voor de healing even wat bewegen. Draaien met je pols, schouders, heupen, enkels bijvoorbeeld. Verder hoef je niks. Lekker liggen en ontvangen.
Wat is goed om te doen NA een healing?


1. Selfcare. Goed voor jezelf zorgen. Neem de tijd om de healing te processen. Dit gebeurt voor een groot deel onbewust. Laat niet teveel anderen invloeden, zoals social media/tv/andere personen, 'binnen'. Neem even de tijd voor jezelf. 2. Voldoende water drinken (om de afval energieen te helpen je lichaam te verlaten) 3. Bewegen! Stamp op de grond. Even sporten, paar squats doen, elk deel van je lichaam schudden. 4. In het hier en nu komen: 'Ik ben -naam-, het is vandaag -datum-. Ik woon in -...- Ik ben -naam-'. 5. Douchen met zout. (om de afval energieen af te spoelen)
Voor wie zijn de healingkits?


De healing kits zijn voor jou als je een intuïtieve vrouw of moeder bent of een soul-driven of creatieve ondernemer. Dat is de grootste groep die mijn healingen volgt.

Maar als je gewoon een openminded soul bent, feel welcome.